Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (8.35 secunde)
Operatorul poate oferi abonatului gratuit serviciul de portare sau poate percepe un anumit tarif. Potrivit ANC, legea prevede ca sumele pe care trebuie sa le achite clientii pentru serviciul de portabilitate trebuie sa fie accesibile.
Oamenii acuza ca au fost tratati necorespunzator de dispecerii apelati la Serviciul de Deranjamente al CEZ.
Cora Lujerului, care gazduieste primul drive al retailerului, va lansa si serviciul de livrare la domiciliu in prima jumatate a anului viitor si estimeaza ca acest serviciu va ajunge la 5% din cifra de afaceri a magazinului, compania avand in plan extinderea coradrive si in alte hipermarketuri.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
Serviciul Romtelecom de acces la internet este disponibil in peste 80 de statii Rompetrol din mediul urban (Rompetrol Hei si Litro), reteaua operata de Rompetrol Downstream in prezent ridicandu-se la peste 450 de benzinarii (statii proprii, Rompetrol Expres, Partener Rompetrol).
Campania se desfasoara in prezent in doua ziare canadiene, si isi propune sa promoveze serviciul de publicitate AdWords catre proprietarii de business-uri mici.
In dimineata zilei de 23.03.2011, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, lucratori ai Sectiei 3 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiilor 1, 2, 4, 5 Politie, Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 1 si Serviciul pentru Interventii si Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, au efectuat 7 perchezitii domiciliare pe raza Sectoarelor 1, 3 si 6, unde au fost identificati B.
Serviciul de Protectie si Paza (SPP) si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).
Nicolae Marghiol impreuna cu contabilul Primariei nu s-au dat deoparte nici de la falsificarea actelor contabile, ca sa le fie bine, asa incat, in prezent, ei sunt cercetati de catre Serviciul Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Serviciul nu mai este cel din 2006 si chiar aducerea unui parlamentar PSD in fruntea SRI a fost un lucru care pe mine m-a reconfortat, mi-a creat detasarea de a lucra cu acest serviciu, pentru ca, daca as fi pus un om din PD, n-ar fi fost credibila colaborarea intre mine si acel om.
Trio-ul PSD-Isarescu-Talpes l-a insarcinat, in anul 2003, sa dea cu flit delegatiei GRU (serviciul secret al armatei ruse) deplasate la Bucuresti pentru negocieri. ... Cristian Diaconescu, low-profile in PSD Este greu de spus cu ce se ocupa in Serviciul de Informatii Externe Cristian Diaconescu.
In ceea ce priveste informatiile furnizate de catre Serviciul de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei, acestea sunt, la momentul actual, in contradictie cu datele stiute in teritoriu.
Tot la capitolul reorganizare, Serviciul de Aprovizionare a devenit Serviciul de Achizitii Publice, serviciu care se impunea sa fie reorganizat datorita complexitatii activitatilor pe care trebuia sa le desfasoare, avand in vedere multitudinea contractelor ce trebuiau sa fie incheiate cu respectarea legislatiei in materie de achizitii publice.
Raiffeisen Bank intrerupe serviciul de internet banking sambata seara, de la ora 21, pana duminica dimineata, la ora 6, in timp ce cardurile si bancomatele bancii nu vor putea fi folosite in dimineata de duminica pentru 45 de minute, intre 3:00 si 4:00, a anuntat, vineri, banca.
• In editia "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" din 23 mai, Toni Grecu si ai lui agenti speciali il intampina in Casa PROporului pe Horia Brenciu. ... • Tot atunci, "Serviciul Roman de Comedie" inspecteaza o noua criza grava la romani:
Operatorul de telefonie mobila Cosmote lanseaza astazi serviciul de date mobile i-mode in cadrul unui concert Tiesto care va avea loc in Piata Revolutiei din Bucuresti.
ambulantele private care sunt in contract cu Serviciul de Ambulanta, in momentul in care s-a declansat planul rosu, ele au continuat sa lucreze in oras nu numai pe consultatii, ci si pe orice solicitare data de Serviciul de Ambulanta, pentru celelalte urgente, de zi cu zi.
Intr-o dimineata din toamna lui 1996, se afla in serviciul de garda. ... C.T., care in 1999 era un om de afaceri de succes, de 31 de ani, din Bucuresti, povestea ca in 1988 isi satisfacea serviciul militar obligatoriu intr-o unitate situata in satul Rosu, pe malul Lacului Morii.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Vreau sa va spun ca un astfel de dosar contine 15-20 de file de la serviciul de filaj, 15-20 de file de la serviciul de interceptari telefonice, 15-20 de file de la serviciul de investigatii si asa se aduna un dosar consistent.
google-analytics.com